Välkommen.

Historia, Nyheter och Mina tankar om Norrköping under 50 - 60 - 70 - 80 - talet och idag.

fredag 19 augusti 2011

Nyheter: 30 miljoner in i Domino.

I september är det premiär för ett par nya butiker i Galleria Domino.I Domino byggs det nu om för nya butiker och nya kundtoaletter. Nya hyresgäster är också på väg in.
Det är Naturkompaniet, med utrustning för friluftsliv, som den 2 september öppnar en butik, granne med Akademibokhandeln. Vidare så öppnar klädbutiken Sandströms en butik i slutet av september, granne med Kjell & Company.

NT har tidigare berättat att gymmet Fitness 24 Seven, som ska ha öppet dygnet runt, flyttar in i slutet av september. Efter årsskiftet är det sen dags för restaurangerna Burger King, Tasty Thai och Taco Bar. Den förstnämnda hett efterlängtad av det unga Norrköping.
Är det fullt sen?
– Vi har några fler lokaler tomma, men har ytterligare hyresgäster på väg in, säger Håkan Larsson, centrumchef för Diligentia.
Det var för ett drygt år sedan som Diligentia köpte Galleria Domino av Boultbee. Domino ingick i en affär med två andra köpcentrum och priset slutade på totalt 1,4 miljarder.
Hur mycket kommer ni att investera i Domino?
– Det finns även planer på att se över fasaden och entréerna, så totalt rör det sig om en investering på uppåt 30 miljoner.
Boultbee gjorde sig knappast kända för att värna om hyresgästerna. Hur jobbar ni?
– Diligentia har 14 köpcentrum runt om i landet och det viktiga för oss är att jobba långsiktigt gentemot kunderna, säger Håkan Larsson. Det kan låta som en klyscha, men det är vår policy.
– Vi har inte råd att missköta kontakten med hyresgästerna och så är även fallet när det gäller Galleria Domino. 

Källa: Affärsliv. NT.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...